15 Ocak 2013 Salı

Geleneksel Kış Şenlikleri Başlasın :) 5.Sinemaya Gitmek.....




         Bu Hafta okullar iki gün tatil oldu. Benim de bir günüm boştu. Niymetim çalışkanımla günlerden birini değerlendirelim dedik. Önce Haliç Sosyal Tesislerinde çok güzel öğle yemeği yedik. Sonrasında amacımız kahvelerimizi Pier Lotti de içmek idi ama bir anda sinemaya gitmeye karar verdik. İç karartıcı, kasvetli havalarda yapmayı en çok sevdiğim şey ya evde film izlemek yada sinemada izlemektir.

Biz Sefiller'e gidebiliriz diye düşünmüştük ama vizyona girmemişti. Bir daha ki sefere inşallah.


   Bozuk olmayan moralimizi arttırmak için Cem Yılmaz'ı seçtik.

stand-up şov gösterilerinin sinema versiyonu olan film, ünlü oyuncunun  komedyenlik yönünü olduğu gibi beyazperdeye taşıyan bir yapım. İnsanların gündelik hayatında karşılaştığı fakat üzerinde durmadan geçip gittiği hayata dair detayları kendisine has mizah anlayışı ile değerlendiren Cem Yılmaz, ne kadar sıra dışı bir gözlem gücü olduğunu da bu vesileyle yeniden hatırlatıyor.


Tek kelime ile anlatmak gerekirse;GÜLDÜM... :)
Ama gülmekten yüz kaslarım ağrıdı. bazen artık yeter bi ara verse diye düşündüğümde olmadı değil ama çabuk geçti bu düşünceler :)   morali bozuk olanlar,olamayanlar, Cem YILMAZ sevenler, Komedi sevenler, küfre katlanırım diyenler,Bu hafta pirzola yiyemedik o zaman cem Yılmaz'a gidelim diyenler buyurun derim....

Hiç yorum yok: