1 Şubat 2013 Cuma

3 Jurrasic Land.. Beklenen misafirler geldi... İhsan Arslan 'la Harikalar Diyarında...


4. gün :   Bugün dinazorların dünyasına; Jurassic Land Müzesi'ne gittik.   Müze, girişte dinazor iskeletleriyle karşılıyor sizleri ve bilgiler veriyor bu konuda.














Sonra dinazorların yumurtalarını bıraktıkları mağaralar var.

Burada küreklerle kum altındaki yumurtaları bulmaya çalışıyorsunuz. Aslan kral dinazor heykelleriyle çok ilgilenmedi. Yumurtalarını kazı yoluyla bulmak daha çok hoşuna gitti. Geziye elindeki kürekle devam etmek isteyince küreği bıraksın diye görevliden yardım istedik.


Burası gerçek mağara şeklinde tasarlanmış :)

 Burda kim daha fazla yumurta bulup çıkaracak diye yarış yapalım dedik ama tabiki sonuç belli yiğen teyzeyi bayağı bir farkla yendi :)  

 
                                                              
Biliğm merkezi bölümünde kuluçka dönemi,tedavi hepsi labaratuar ortamında gerçekmiş hissi uyandıracak şekilde sergileniyor.  



Bölümler arasında geçişler ilginç şekilde tasarlanmış. Kendinizi AVATAR filminde gibi hissediyorsunuz.
 


 
 
Buralar çıkışa yakın olan oyun alanı. show garden ; okulların tatil olması nedeniyle köstebekgillerin gösterileri vardı. Bizimki çok ilgilenmedi.

İsteyen boyama yapabiliyor. En çok güvendiğim alan burasıydı ama istemedi.Eğlence alanına gidelim diye tutturdu.  Bunuda dayanamayıp ben boyadım. hehehe :)


Burda da diğer görseller var. İyi seyirler...















Bu arada bahsetmeden geçemeyeceğim. 4D 6 efektli juracopterle sinema yolculuğu tek kelimeyle muhteşemdi. :)











Bu dinazorların hangisi etçil hangisi otçul onu öğrendiğimiz gibi havada,karada yada denizde olanları da öğrenme şansımız oldu...








ve oyun alanındayız :)

Hiç yorum yok: